Lapin tietotekniikkayhdistys

Hallituksen tervehdys

Vuosi on taas vaihtunut ja on aika suunnitella tulevaa toimintaa ja hiukan muistella mennyttä vuottakin.

Viime vuonna järjestimme 9 tapahtumaa Rovaniemellä. Osa tapahtumista oli yhteistyössä ICT-Leadersin kanssa etäyhteyksien kautta  järjestettyjä tilaisuuksia. Vuosi aloitettiin Rovaniemellä TIVIA:n Road show:lla "Tietoturvaa ja tuottavuutta työhön". ICT-Leadersin yhteistyössä etäyhteyksien kautta tapahtumien sisältö painottui teolliseen internettiin ja IoT:n tilannekatsauksiin, sekä perehdyttiin  tulevaan EU:n tietosuoja-asetukseen. Kesälomien jälkeen oli vuorossa verkostoituminen ja Caissassa  Digimarkkinointi- ja kyberturvallisuustapahtumassa yhteistyössä Rovaniemen yrittäjien kanssa. Kesätapahtumana järjestimme heinäkuussa kulttuuripitoisen LapTY:n illan Lentävän poron teatterissa ja syksyllä olikin syysretki Alaounasjoen erästäjien majalle yhteistyössä Rovaniemen autoteknisen yhdistyksen kanssa teemalla "digitalisaation teknologiatrendit ja digitalisaation hyödyntäminen". Tapahtumissa oli mukana myös kevään ja syksyn vuosikokoukset ja syyskokouksen yhteydessä käytiin myös teatterissa.

Vuosi 2017 onkin meillä juhlavuosi, Lapin tietotekniikkayhdistys täyttää 30 vuotta!

Yhdistyksen perustamiskokous oli 14.12.1987. Tuleva syyskokouksemme on samalla 30-vuotisjuhla!

TIVIAn jäsenyysluokkia yksinkertaistettiin vuodelle 2017 ja tämä muutos on herättänyt jonkin verran keskustelua sosiaalisessa mediassa. Uskomme, että oletpa täys-, perus-, lisä- tai perhejäsen niin laadukas sisältö ja aidot kohtaamiset kiinnostavat sinua jatkossakin. Yhdistyksen toiminta keskittyy kuluvankin vuoden aikana mielenkiintoisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Hyödynnä myös TIVIA:n teettämät tutkimukset, esim. IT Ura- ja palkkatutkimus jotka löydät osoitteesta www.tivia.fi

Vuoden 2017 alustava ohjelmaa, joka täydentyy ajankohtaisten luentojen varmistuttua.

1.2 Digitalisaatio julkishallinnossa

17.2. Kansallinen palveluväylä, VRK:n asiantuntija  Eero Konttaniemi luennoimassa Rovaniemellä. kutsu tulee myöhemmin, mutta laita jo kalenteriisi.

7.4 Lapty:n virallinen kevätkokous  + illallinen Rovaniemellä, kutsu tulee myöhemmin, mutta laita jo kalenteriisi.

Heinäkuussa kesätapahtumana kesäteatteri

Elo-syyskuussa LapTY:n syysretki

Joulukuussa LapTY:n syyskokous & 30-vuotis juhlatapahtuma

 

Viime joulukuun syyskokouksessa valittiin Laptylle hallitus, joka nyt on järjestäytynyt ja aloittanut toiminnan.

Löydät uuden hallituksen kokoonpanon ja jäsenten roolit sekä tapahtumien tarkemmat ohjelmat näiltä sivuilta. Tiedotamme tapahtumista myös Facebookissa ja sähköpostitse jäsenlistalla.

 

Menestyksellistä uutta vuotta toivottaen,

Lapty Hallitus

Artikkelilaji: